Dalmapedia:Uvodni tečaj

Izvor: Dalmatinski internetski libar
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Dobrodošli na Dalmatinski internetski libar! Samo registrirani članovi mogu uređivati ovu internetsku enciklopediju Dalmacije, nakon što ih potvrde administratori. Za registraciju klikni ovde!.
Dalmapedia-tecaj.png
Ovaj je članak dio dalmapediina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Dalmapoveznice
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Posebno:Traži

Dobro došli na dalmapediin Uvodni tečaj!

Dalmapedia je otvorena enciklopedija, što znači da i vi možete napisati neki članak, ili dopuniti - popraviti neki postojeći. Cilj ovog tečaja (tj. ovih 11 stranica uputa) uputiti je početnike kako uređivati članke na lak i jednostavan način. Kad završite tečaj moći ćete sami uređivati članke, nećete morati nikoga pitati za savjet: kako ovo, a kako ono...

Naravno, nećete znati sve o Dalmapedii, ali ako će vas to zanimati, postoji opcija Traži. Ako se zapitate možete li naučiti rabiti Dalmapediu, znajte da suradnici Dalmapedie imaju od 10-69 godina (tj. suradnici koji su podijelili te podatke s nama), raznih su struka i zanimanja, i najvjerojatnije jedina stvar koja ih sve povezuje jest ljubav prema znanju.

Ako vas neki pojam bude više zanimao, trebate samo pratiti Dalmapoveznice, tj. kliknuti na plavu poveznicu na kojoj ćete naći detaljnije objašnjenje određenog pojma.

Krenimo: Uređivanje članaka.